Tämän vuoden aikana on valmistunut useita vesinokkaeläinpatalappuja, mutta en ole aiemmin saanut aikaiseksi laittaa kuvia tänne blogiin. Muutenkin bloggaamattomia käsitöitä on useita, sillä selkäongelmien takia en yleensä pysty käyttämään tietokonetta kovinkaan pitkiä aikoja. Pyrin nyt tässä loppuvuoden (ja mahdollisesti myös alkuvuoden) aikana laittamaan tänne kuvia näistä aiemmin tänä vuonna valmistuneistakin, mutta osa jää todennäköisesti kokonaan laittamatta. Ravelrysta minut löytää nimellä CordeliaSerene ja sieltä löytyvät myös kuvat ihan kaikista valmistuneista töistäni.

Mutta nyt siis kaikki vuoden 2017 vesinokkaeläinpatalaput :)

platypus9890.jpgplatypus0106.jpgplatypus9800.jpgplatypus0699.jpgplatypus0780.jpgplatypus0933.jpgPlatypus0941.jpgplatypus0945.jpgplatypus0954.jpgplatypus0947.jpg

Vesinokkaeläimiä syntyikin tänä vuonna kymmenen kappaletta. Muutamat näistä ovatkin jo päätyneet uuteen kotiin, ja viimeisimmän (puna-vihreä) päätin pitää itse ja se päätyi osaksi vaatimatonta joulukoristeluani, kun oli kerran ihan jouluisen värinen.

Lankoina näissä on käytetty pääasiassa Schachenmayr Cotton Time ja Järbo Garn Soft Cotton -puuvillalankoja. Yhteen patalappuun lankaa kului 61-74 grammaa.