Osallistuin siis tänäkin vuonna Kesäyön Hullutukseen (KYH). Tänä vuonna kesäkuun alun ja juhannusaaton välillä aloitettavia projekteja oli 24, ja nämä siis pitäisi saada valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Aikaisempina vuosina jolloin olen tähän osallistunut olen yleensä saanut projektit valmiiksi heinäkuun puoliväliin mennessä (ja niitä on ollut muutama vähemmän), mutta tänä vuonna viimeinenkin valmistui jo 3. heinäkuuta. Yritän saada näistä kaikista 24 projektista kuvat laitettua tänne blogiin tässä heinäkuun aikana. Esitellään nyt aluksi vaikka pari kirjanmerkkiä ja yksi joulukoriste...

***

rat8547.jpgrat8546.jpgrat8542.jpg

Book Rat -kirjanmerkki (KYH 5)

Tämä oli tällainen mukava pikkuprojekti, josta saa kivan lahjan lukemisen ystävälle. Rotta on virkattu Madame Tricote Camilla ja Schachenmayr Catania -langoista 2,5 mm koukulla ja lankaa siihen kului 23 grammaa.

***

gecko8566.jpggecko8571.jpg

Book Gecko -kirjanmerkki (KYH 6)

Tämäkin hauska kirjanmerkki menee todennäköisesti lahjaksi. Gekko on virkattu Madame Tricote Paris -langasta 2,5 mm koukulla ja lankaa kului 19 grammaa. 

***

heart8490.jpg

Sydänkoriste (KYH 7)

Tämä oli nopeatekoinen pikkuprojekti, joka myös todennäköisesti päätyy lahjaksi. Tällaisia sydämiä olen joskus lapsena askarrellut paperista, ja tätä virkattua versiota olin halunnut kokeilla jo pitkään. Mallina oli Danish Heart Crochet Pattern. Sydän on virkattu Madame Tricote Paris -langasta 2,5 mm koukulla ja lankaa kului 19 grammaa.