Kesäyön Hullutus -projektieni joukosta löytyy useita amigurumeja.

nella2-normal.jpg

KYH #6: Nalle. Voitin tämän ohjeen (maksullinen) joskus vuoden vaihteessa yhdestä kilpailusta, ja olen tehnyt sillä joskus alkuvuodesta nallen. Nyt oli sitten aika tehdä aiemmin tekemälleni nallelle tyttöystävä. Tämä on tosi ihana ja supersöpö malli, ja tästä löytyy kiva yksityiskohta, eli nallen selässä on paidan alla piilossa salainen tasku, jonne voi piilottaa jotain pientä. Käytin nalleen Novita Miami -lankaa ja paita on tehty Four Seasons Gründl Florida -langasta. Nallen päähän tein kukan koristeeksi tällä ohjeella ohuiden puuvillalankojen jämistä. Lankaa tähän projektiin kului kaikenkaikkiaan 69 grammaa.

***

momandbabyfox-normal.jpg

KYH #10: Kettuemo ja poikanen. Tämä valikoitui KYH-projektiksi lähinnä siksi, että minulla on lankavarastossani jostain syystä paljon oransseja lankoja (ohuempia ja paksumpia; puuvillaa ja akryylia ja niiden sekoituksia), tarkoitus oli siis tuhota edes hiukan noita ohuempia oransseja puuvillalankoja. Kauheasti intoa ei tämän projektin loppuunsaattamiselle löytynyt, mutta sain kuitenkin patistettua itseni tekemään sen valmiiksi, ja lopputulos onkin oikein suloinen. Käytin näihin Madame Tricote Camilla-puuvillalankaa, jota kului yhteensä 30 grammaa. Kettujen ohje löytyy täältä.

***

wolf-normal.jpg

KYH #14: Susi. Olen tehnyt saman suunnittelijan ohjeella aikaisemmin ketun, ja nyt oli aika tehdä sille kaveriksi susi. Käytin Puppets Lyric 8/4, Hjertegarn Cotton Nr. 8 ja Svarta Fåret Candy -puuvillalankoja, joita kului yhteensä 25 grammaa. Ohje löytyy Timic's Home -blogista.

***

greengiraffe-normal.jpg

KYH #18: Kirahvi. Tykkään kovasti kirahviaiheisista amigurumeista. Tällä kertaa tein vihreäsävyisen kirahvin. Lankana käytin Svarta Fåret Tilda -puuvilla-akryylilankaa, jota kului 45 grammaa. Ohje kirahviin löytyi täältä.

***

cat013-normal.jpg

KYH #19: Oranssi kissa. Projekti numero 19 oli taas yksi oranssien lankojen tuhoamisyritys. Tein kissan tällä ohjeella (maksullinen) ja improvisoin sille lisäksi pienen hatun. Käyttämäni langat ovat Svarta Fåret Tilda (oranssi) ja Puppets Lyric 8/4 (musta), ja niitä kului yhteensä "huikeat" 15 grammaa.