Osallistuin jälleen kerran Silmukan ytimestä -haasteeseen. Lokakuun aiheena oli amigurumi/täytetty pehmo/otus/örkki. Tämä oli minulle oikein helppo aihe, koska amigurumeja ja vastaavia minulta syntyy lähes jatkuvasti. Alusta asti oli kuitenkin selvää että teen aiheesta myös patalapun tai tiskirätin.

raccoon-normal.jpg

Malliksi valikoitui ennestään tuttu pesukarhu-tiskirätti, jonka ohje löytyy Hupsistarallaa-blogista. Käytin tiskirättiin Novitan bambulankoja (Helmi ja uusi Bambu) sekä valkoista Novita Tennesseetä. Voi olla että tämä menee joululahjaksi äidille, tiedän että olisi hänelle mieleinen. :)

***

Ja sitten niitä muita otuksia... (Näistä osa osallistui myös erinäisten Ravelry-ryhmien haasteisiin/tempauksiin/CAL:eihin tms., osa taas tehty ihan muuten vaan.)

bunnypuppets2-normal.jpg

Pupu-sorminukkeja. Nämä ovat erittäin helppoja tehdä ja valmistuvat nopeasti. Lankana minulla oli Madame Tricote Lorena (puuvilla-akryylisekoite), jota yritän tuhota tekemällä amigurumeja ja muita pikkujuttuja. Ohje löytyi Ravelrysta.


linguine2-normal.jpg

Lisää pupuja samaisesta langasta. Vihreä valmistui jo syyskuussa, Lokakuun alussa tein sille pari kaveria. Ohje löytyi täältä.


vesis-normal.jpg

Vesinokkaeläin. Näitä on vaan niin mukava ommella. Olen tehnyt näitä varmaan enemmän kuin kymmenen viimeisen reilun vuoden aikana. Ja kaikista tulee aina yksilöitä, vaikka malli onkin sama. Ohjeen ja kaavat löysin täältä.


halloweencat-normal.jpg

Halloween-kissa. Kurpitsasta tuli aika pastellisen värinen koska minulla ei ollut sopivanpaksuista oranssia lankaa. Lankana tässä on Novita Miami ja Puppets Lyric 8/4. Ohje löytyi Ravelrysta.


owltapemeasure-normal.jpgowltapemeasure2-normal.jpg

Pöllö rullamitan päällinen. Vanha Jyskin mainosmitta sai uuden huomattavasti söpömmän ilmeen. Lankoina käytin Novita Miamia ja Svarta Fåret Tildaa. Tämänkin ohje löytyi Ravelrysta.


snake-normal.jpg

Korallikäärme Novita Miamista. Tämä oli aika pitkäveteinen virkata. TV:tä katsellessa tätä tein. Malli löytyi täältä.

***


Kiitokset jälleen Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä -blogeille mukavasta haasteesta. :)

SY_002-normal.jpg