Osallistun tänä vuonna toista kertaa Kesäyön hullutukseen. Viime vuonna osallistuin ensi kertaa ja sain tuolloin kaikki projektit (niitä oli viime vuonna 22) valmiiksi ajoissa jo ennen heinäkuun puoliväliä. Tämänvuotista tempausta olen odottanut innolla jo pitkään, ja uskon että kaikki 20 projektia tulevat valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä ilman suurempia ongelmia. Pahin uhka onnistumiselleni on ehdottomasti helteet, ne kun vievät minulta kaikki voimat ja aiheuttavat jos jonkinlaista oiretta, eikä asiaa auta yhtään että asuntoni on kesällä on kuin sauna.

Tänäkin kesänä on aikomus tehdä pääasiassa pieniä/pienehköjä projekteja. Kaksi vähän isompaa huiviprojektia olen aloittanut, mutta mitään kokoluokkaa tunika tai sängynpeitto ei ole odotettavissa. Virkkaamalla olisi kaikki 20 projektia tarkoitus toteuttaa, neulominen on sen verran hidasta etten nyt uskaltaudu aloittamaan neuleprojektia.

Tähän mennessä olen aloittanut 9 projektia ja valmiita on 3. Tässä kuvat kahdesta ensimmäisestä valmistuneesta, kolmannesta valmistuneesta on erillinen postaus tulossa myöhemmin, kunhan saan sen ensin kuvattua järkevässä valaistuksessa.

Eli nämä kaksi pikkuprojektia ovat siis ensimmäiset valmistuneet:

rainbowbunnies-normal.jpg

KYH #4: Pupuja sateenkaaren väreissä. (Ohje löytyi täältä.)

sam-normal.jpg

KYH #7: Pieni nalle. (Ohje löytyi täältä.)

Enemmän tietoa näistä projekteista (mm.käytetyt langat, langankulutus jne.) sekä muut tähän mennessä aloitetut KYH-projektini löytyvät Ravelrysta.