Koska en alkuperäistä suunnitelmaani viimeisen KYH-aloituksen suhteen pystynyt toteuttamaan, valikoitui viimeiseksi aloitukseksi tiskirätti, tai siis useampi, tarkoituksena tuhota viimeisetkin Anchor Style Bamboolo Langat. Sain kyseistä lankaa tuossa jokunen vuosi sitten Tallinnan tuliaisina peräti kahdeksan kerää (allergisoimatonta kun vyötteen mukaan on). Tämä lanka ei todellakaan kuulu suosikkeihini, se on erittäin löyhäkierteistä ja siksi perin rasittavaa virkata/neuloa.

dishcloths-b-normal.jpg

Malliksi valikoitui Seed Stitch Dishcloth, jolla olen jo aiemminkin tiskirättejä samaisesta langasta onnistunut virkkaamaan hermojani menettämättä. Langat (joita oli 3 aloittamatonta ja 2 vajaata kerää) riittivät viiteen tiskirättiin, jotka valmistuivat nopeasti parin päivän aikana. Vielä jäi jäljelle n. 20g lankaa, joille pitäisi jotain käyttöä keksiä.

KYH-projekteista valmiina on tällä hetkellä 14, eli keskeneräisiä on vielä 8. Ihan hyvällä mallilla siis muuten, paitsi etten jaksa kuumuuden takia kotona (missä +30 C jo ylittynyt) tehdä mitään, en enää edes virkata. Yritän vain pysytellä hengissä, ja haaveilen viileästä kesästä. (Niin, minä en ihan oikeasti voi sietää helteitä, pää eikä terveys vaan eivät niitä kestä. Ihan mikä tahansa muu säätila on huomattavasti parempi.)