Osallistun tänäkin vuonna Kesäyön Hullutukseen, ja olen saanut kaikki 19 projektia ajallaan aloitetuksi. Yli puolet projekteistani on jo valmistunutkin. Mukaan mahtui tällä kertaa kolme patalappuprojektia.

***

platypus046.jpg

KYH 2

Pitihän sitä nyt yksi vesinokkaeläinpatalappu Kesäyön Hullutukseen mahduttaa, tällä kertaa turkoosin värinen versio. Lankoina käytin Marks & Katten Victoria ja Schachenmayr Cotton Time -puuvillalankoja, joita kului yhteensä 74 g.

***

potholder050.jpg

KYH 6

Scalloped Potholder yrityksenä tuhota puuvillakerien jämiä. Ruskea ja oranssi ovat Marks & Kattens Victoriaa ja keltainen on Scachenmayr Cotton Timea. Yhteensä lankaa kului 52 grammaa.

***

potholder002.jpg

KYH 8

Tämän kesäisen kukkapatalapun etupuolen mallina on The Never Ending Wildflower 12" Granny Square. Tein neliöstä pienemmän jättämällä lopusta pois muutaman kerroksen. Taustakappaleeksi virkkasin samankokoisen neliön ilman kukkaa ja lopuksi yhdistin kappaleet kiinteillä silmukoilla. Käyttämäni langat ovat Scachenmayr Cotton Time ja Lily Sugar 'n Cream Stripes. Yhteensä lankoja kului 78 grammaa.

***