maanantai, 30. joulukuu 2019

Lehtiä

Laitoin konvehtipurkeista yli jääneen punaisen langan samantien käyttöön ja virkkasin taas lehdenmallisia lasinalusia. Samalla innostuin virkkaamaan lehtiä myös muutamasta muusta lankavaraston puuvillakerästä.

leafcoasters_131534.jpg

Tällä kertaa lehtiä syntyi 13 kappaletta ja niihin kului yhteensä 89 grammaa lankaa. Lehden malli on yksi kestosuosikeistani ja se löytyy täältä.

sunnuntai, 29. joulukuu 2019

Nelikulmainen liina

Tämäkin liina valmistui puolisen vuotta sitten.

doily2589.jpg

Liinan mallina on Filet Crochet Leaf Centerpiece. Virkkasin mallikuvion kahteen kertaan saadakseni hieman isomman liinan ja improvisoin lisäksi liinalle reunuksen. Liina on virkattu Novitan Kotiväki Huvila -langasta 2,5 mm koukulla ja lankaa kului 33 grammaa.

lauantai, 28. joulukuu 2019

Vaaleanvihreä liina

Tämä projekti valmistui jo puoli vuotta sitten, mutta kaipa se on parempi laittaa kuva tänne myöhään kuin ei milloinkaan.

.doily2562.jpg

Virkkasin liinan tällä mallilla Novitan Kotiväki Huvila -puuvillalangasta 2,5 mm koukulla. Lankaa kului 12 grammaa.

lauantai, 28. joulukuu 2019

Piparkakkuja

Olen tehnyt piparkakkuaiheisia lasinalusia/koristeita viime vuosina useamman kerran, ja antanut niitä sitten joulun alla lahjaksi. Koska lahjakätköstä alkoivat piparit käydä vähiin, päätin laittaa loput ruskeat langat käyttöön ja virkata lisää piparkakkuja.

coaster134952.jpg

coasters114215.jpg

Piparkakkuja syntyi yhteensä 13 kappaletta ja ne kevensivät lankavarastoa 74 grammalla.

tiistai, 24. joulukuu 2019

Konvehtipurkit

Päällystin kaksi tyhjää lasipurkkia virkkauksella ja täytin purkit konvehdeilla. Näistä sai kivat lahjat melko vähällä vaivalla.

Jars.jpg

Käytin virkkauksessa tätä mallia, jota muokkasin hieman silmukoiden ja kerrosten määrien osalta käyttämälleni langalle ja purkkien koolle sopivaksi.

Iloista joulunaikaa! :)